Αξιολόγηση μιγμάτων DIESEL - Βουτανόλης σε εργαστηριακό κινητήρα DIESEL - Καραθανάσης, Βλάσιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών, 2018)
Μελέτη φυσικοχημικών ιδιοτήτων και εκπομπών μιγμάτων βουτανόλης-ντίζελ και προσθέτων HUCO-EHN σε εργαστηριακό κινητήρα diesel