Μελέτη ζεύξης για ENG - Πασχαλίδης, Κωνσταντίνος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Συστημάτων Μετάδοσης Πληροφορίας και Τεχνολογίας Υλικών. Εργαστήριο Ασυρμάτου και Επικοινωνίας Μεγάλων Αποστάσεων, 2018)
Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι να μελετηθεί αν είναι εφικτό να γίνει ηλεκτρονική συλλογή ειδήσεων σε πραγματικό χρόνο πάνω από το φάσμα των WS. Το κίνητρο για αυτή τη μελέτη είναι ότι οι τεχνικές συλλογής ειδήσεων που χρησιμοποιούνται σήμερα συνοδεύονται από υψηλό κόστος.