Ανάλυση χημικής κατάστασης των υδάτινων σωμάτων στην Ελλάδα και ανάπτυξη μεθοδολογίας κατάρτισης καταλόγου εκπομπών ουσιών προτεραιότητας - Μαρόπουλος, Βασίλειος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Υδατικών Πόρων και Περιβάλλοντος, 2018)
Αξιολόγηση χημικής κατάστασης ποτάμιων σωμάτων της Ελλάδας με κριτήριο τις μετρούμενες συγκεντρώσεις ρύπων και ουσιών προτεραιότητας και ανάπτυξη μεθοδολογιών για την κατάρτιση καταλόγου εκπομπών, απορρίψεων και διαρροών ουσιών προτεραιότητας στα επιφανειακά ύδατα.