Ακαρνανών Κοινό: Αρχαιολογικό Μουσείο Στρατού - Ράπτης, Βελισσάριος (Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2018)
Το θέμα της παρούσας Διπλωματικής Εργασίας είναι ο σχεδιασμός Αρχαιολογικού Μουσείου για την αρχαία Στράτο - το Κοινό των Ακαρνάνων- και η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου σε επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού.