Η επίδραση των θαλάσσιων ρευμάτων σε μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας - Μαυρουλέας, Δημήτριος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, 2018)
Η επίδραση των θαλάσσιων ρευμάτων σε μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας. Το πρόβλημα της παραμόρφωσης του σάκου και της μείωσης του ωφέλιμου όγκου καλλιέργειας. Η αντιμετώπιση με την προσθήκη βαρών, στις συγκεκριμένες θαλάσσιες κατασκευές.