Ανάπλαση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παίδων Βούλας - Χιωτοπούλου, Αλίκη (Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2018)
Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής είναι η μελέτη, η επεξεργασία και ο επανασχεδιασμός του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παίδων Βούλας. Ενός υπάρχοντος ιδρύματος που φιλοξενεί παιδιά με αναπηρία. Σκοπός μου ήταν η βελτίωση των συνθηκών ζωής των παιδιών που διαβιούν σήμερα εκεί.