Η διεύρυνση του ορίου ως πεδίου επανασύνδεσης - Γκολιομύτη, Αναστασία (Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2018)
Είναι ακριβώς αυτή η κομβική στιγμή όπου η τεχνολογία και οι φρενήρεις ρυθμοί έχουν εισχωρήσει στην καθημερινότητα, που πρέπει να διατυπωθεί μια υπεράσπιση για τον ελεύθερο χρόνο, τη στιγμή δηλαδή που τα χέρια μας είναι γεμάτα από υποχρεώσεις, καθώς εισαγόμαστε ακούραστα στο ορθολογιστικό πρόγραμμα της πόλης. Σε αυτό το σημείο η παύση γίνεται αντικείμενο σχεδιασμού στον εθνικό κήπο, ως μια πράσινη διακοπή του αστικού τοπίου και ταυτόχρονα σε μια άμεση σχέση με τα Αθηναϊκά ψηφιακά και αναλογικά δίκτυα.