Αλγοριθμικός σχεδιασμός ψευδοφάσματος τετραγωνικών πινάκων - Δεσύπρη, Αλεξάνδρα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Τομέας Μαθηματικών, 2018)
Ανάπτυξη και ανάλυση αλγορίθμων για το σχεδιασμό του ψευδοφάσματος τετραγωνικών πινάκων. Παρουσίαση θεωρητικού υποβάθρου και ορισμών. Ενασχόληση με δύο κατηγορίες αλγορίθμων, την Grid και την Path-Following, ανάλυση βημάτων και εκτέλεσης.