Διερεύνηση των προτιμήσεων των οδηγών απέναντι σε νέα καινοτόμα σχήματα σχήματα ασφάλισης του οχήματος - Κωνσταντινόπουλος, Εμμανουήλ (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής, 2018)
Η διερεύνηση των σημαντικότερων παραγόντων που καθορίζουν την ζήτηση υπηρεσιών ασφάλισης αυτοκινήτου από τους καταναλωτές-οδηγούς στην Ελλάδα, μέσω της υιοθέτησης εναλλακτικών μεθόδων τιμολόγησης οι οποίες λαμβάνουν υπόψη τους κρίσιμα χαρακτηριστικά οδικής συμπεριφοράς.