Προβλήματα προσομοίωσης κατά την αντισεισμική αποτίμηση ξενοδοχείου κατασκευής του 1975 - Τσατσάρης, Νικόλαος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής. Εργαστήριο Οπλισμένου Σκυροδέματος, 2018)
Αφορά τα προβλήματα προσομοίωσης που προέκυψαν κατά την εφαρμογή μεθόδων αντισεισμικής αποτίμησης σε παλαιά κατασκευή του 1975, με χρήση Ελληνικού και διεθνή λογισμικού.