ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ ASUS XTION PRO LIVE ΚΑΙ MICROSOFT KINECT V.1 ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ANTIKEIMENΩΝ - Σκουλαρίκης, Δημήτριος (Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, 2018)
Η συγκεκριμένη διπλωματική εργασία αποτελεί μια συγκριτική μελέτη μεταξύ δύο διαφορετικών αισθητήρων και αφορά την παραγωγή τρισδιάστατου (3Δ) μοντέλου διάφορων αντικειμένων και σκηνών λήψης. Η μεθοδολογία, το τεχνικό όσο και το θεωρητικό υπόβαθρο που απαιτείται, προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος, αναλύονται διεξοδικά.