Ανάλυση σήματος ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος κατά τη διάρκεια χειρονομίας αρπαγής για χρήση σε τηλεχειρισμό - Δημακόπουλος, Δημοσθένης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Μηχανολογικών Κατασκευών και Αυτομάτου Ελέγχου, 2018)
Μελέτη και επεξεργασία Ηλεκτροεγκεφαλογραφικών σημάτων μέσω πειραματικής διεξαγωγής, με σκοπό την ταξινόμηση δύο καταστάσεων του χρήστη, της Χαλάρωσης και της Χειρονομίας Αρπαγής. Η ταξινόμηση των καταστάσεων αυτών έχει ως σκοπό την κατασκευή κατάλληλης Διεπαφής Εγκεφάλου-Υπολογιστή, για τον τηλεχειρισμό ρομπότ με προσθετικό χέρι για την αρπαγή αντικειμένων.