Σχεδιασμός βιομηχανικού κτιρίου με γερανογέφυρα και πατάρι - Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής, 2018)
Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι ο σχεδιασμός βιομηχανικού κτιρίου με γερανογέφυρα, κατασκευασμένου από χάλυβα S235, με γερανογέφυρα και πατάρι.