Ζυγοστάθμιση κινητηρων διάταξης σειράς μέσω υπολογιστικής ανάλυσης (Fortran) - Καραταράκης, Ζαχαρίας (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Μηχανολογικών Κατασκευών και Αυτομάτου Ελέγχου. Εργαστήριο Οχημάτων, 2018)
Στην παρούσα εργασία πραγματοποιείται μια μελέτη και δημιουργία ενός εργαλείου - προγράμματος σε Fortran, με σκοπό την δυναμική ανάλυση και υπολογισμό δυνάμεων σε μια έμβολο φόρο μηχανή εσωτερικής καύσεως με σκοπό την ζυγοστάθμιση της.