Ανάκτηση του ορίου σε δυο επεισόδια. - Γούναρη, Ιωάννα (Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2018)
Η διαμόρφωση του αστικού παράκτιου μετώπου και τη Στρατηγική βελτίωσης του σε 3 κλίμακες : -σε Πειφερειακό επίπεδο -σαν σημαντικός πόλο της Νότιας Ριβιέρας -σε επίπεδο Δήμου Η διπλωματική αυτή εστιάζει : -στη διευρυνσή του ιστορικού παράκτιου μετώπου και αναβάθμισή του - στον επαναπροσδιορισμό της προσβασιμότητας σε αυτόν -την ανάκτηση δυο σημαντικών περιοχών τοποσήμων στα δύο άκρα του, τα οποία σηματοδοτούν την αρχή και το τέλος του ιστορικου πεζοδρόμου.