O[VR]LAP: Πάρκο Μεικτής Πραγματικότητας στο Τορίνο - Τσαμπάζης, Αριστοτέλης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2018)
H διπλωματική μας εργασία με τίτλο “O[VR]LAP: Πάρκο Μεικτής Πραγματικότητας στο Τορίνο” έρχεται σε συνέχεια ενος προβληματισμού που έχει διαμορφωθεί ήδη από την περίοδο της διάλεξής μας “Ώσμωση και Εφήμερο: Αναζητώντας τον τόπο στα δυνητικά περιβάλλοντα της Char Davies” και αφορά το δυνητικό χώρο και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Αυτό στο οποίο αναφερόμαστε ως εικονική πραγματικότητα, χρησιμοποιείται μέχρι στιγμής ως ένα πολύ πιο ρεαλιστικό αναπαραστατικό μέσο σε σχέση με τις φωτορεαλιστικές απεικονίσεις. Μετά και από την ενασχόλησή μας με τα δυνητικά περιβάλλοντα, αντιληφθήκαμε τις δυνατότητες του μέσου αυτού στην παραγωγή νέου χώρου.