Ανάπτυξη πλατφόρμας οπτικοποίησης τριδιάστατων σημείων αρθρώσεων χορευτικών κινήσεων - Κάβουρας, Ιωάννης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, 2018)
Δημιουργήθηκε μία πλατφόρμα οπτικοποίησης σε κώδικα C++ για την επεξεργασία αρχείων δεδομένων περιγραφής χορευτικών κινήσεων. Από την επεξεργασία προέκυψαν τα σημεία του σκελετού του χορευτή. Σε επόμενο στάδιο χρησιμοποιώντας ως δεδομένα εισόδου τις αρθρώσεις του χορευτή και ως δεδομένα εξόδου τα σημεία του σκελετού πραγματοποιήθηκε η εκπαίδευση ενός νευρωνικού δικτύου με τη μέθοδο Convolutional Neural Network (CNN) και η αξιολόγηση της εκπαίδευσης.