Βελτιστοποίηση υδροδυναμικής σχεδίασης περιπολικού ανοικτής θαλάσσης - Σακελλαρίου, Αντώνιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Ναυτικής και Θαλάσσιας Υδροδυναμικής. Εργαστήριο Ναυτικής και Θαλάσσιας Υδροδυναμικής, 2018)
Διαδικασία βελτιστοποίησης Περιπολικού Ανοικτής Θαλάσσης ως προς την αντίσταση πλεύσης σε ήρεμο νερό και την δυναμική απόκριση σε μετωπικούς κυματισμούς με χρήση των προγραμμάτων Caeses Friendship Framework, SWAN 2 και SPP-86.