Δίκτυο Ναυτιλίας Τακτικών Γραμμών - Kesiz Abnousi, Arek (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2018)
Στην παρούσα Μεταπτυχιακή εργασία παρουσιάζεται και αναλύεται ο τρόπος λειτουργίας της ναυτιλίας τακτικών γραμμών