Ο Μηχανισμός Clockwork και Εφαρμογές - Τάσκας, Ιωάννης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2018)
Περιγράφεται ένα τροποποιημένο μοντέλο βαρύτητας όπως το μοντέλο Randall-Sundrum με την επιπλέον εισαγωγή ενός βαθμωτού σωματιδίου. Παρουσιάζονται οι πιθανές εφαρμογές του μοντέλου αυτού στην κοσμολογία και σε λύσεις μελανών οπών.