Διερεύνηση δυνατοτήτων εφαρμογής της τεχνολογίας Β.Ι.Μ. (Building Information Modeling) στην υλοποίηση της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίων - Νικολούδη, Δήμητρα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2018)
Στην παρούσα εργασία διερευνάται η δυνατότητα αξιοποίησης της τεχνολογίας Β.Ι.Μ. στην περίπτωση της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίων. Εκτενής ανάλυση υφιστάμενης νομοθεσίας (Ν4475/2017, Ν3843/2010). Εισαγωγή στην έννοια του Β.Ι.Μ., ορισμοί, λειτουργία, χρήσησ, αξιοποίηση. Ανασκόπηση - αναφορά προσπάθειας άλλων χωρών παγκοσμίως για την υιοθέτηση της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Μοντελοποίηση διώροφης μονοκατοικίας στο Δήμο Χαλανδρίου. Συμπεράσματα - Προτάσεις