Κέντρο Επαγγελματικής Κατάδυσης στην Κάλυμνο - Κυριάκου, Κυριακή (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2018)
Το κέντρο τοποετείται σε ένα φυσικό κόλπο, στο τέλος του παραλιακού άξονα, που αγκαλιάζει την κατασκευή, δημιουγρώντας ένα ηπίνεμο σημείο για την ίδια την κατασκευή, αλλά και για τους εκπαιδευόμενους. Η επιλογή της περιοχής έγινε με σκοπό την αποσυφόρηση της πρωτεύουσας και του λιμανιού (που βρήσκεται σε αυτή), αλλά και την ενίσχυση της περιοχής του Πανόρμου. Το κέντρο αποτελείται από τρεις λειτουργικές ενότητες: [α]εκπαιδευτική (εργαστήρια, αίθουσα προβολών, πισίνες ρυθμιζόμενης πίεσης και θερμοκρασίας, γυμναστήριο), [β] διοικητική (γραμματεία, χώρος συσκέψεων, ιατρείο, αποθήκη, [γ] αναψυχής (καφετέρια - εντευκτήριο, αποθηκευτικοί χώροι). Την κεντρική ιδέα αποτελεί η συνέχεια του παραλιακού άξονα ως δημόσια κίνηση, διά μέσου του νέου συγκροτήματος, δημιουργώντας παράλληλα ποικίλες χωρικές ποιότητες, εναλλαγές οπτικών φυγών και αλληλεπίδραση με το φυσικό τοπίο. Η μορφή και η χάραξη του συγκροτήματος βρίσκεται σε ένα συνεχή διάλογο με την ακτογραμμη. Ως υλικά επιλέχθηκαν το μπετόν για τη πλατφόρμα, λόγω καλής συνεργασίας με το νερό. Για τον σκελετό επιλέχθηκε το ξύλο ως ένα ελαφρύ, μεταβλητό και ανακυκλώσιμο υλικό, ενώ στην τελική επικάλυψη τοποθετούνται φύλλα ψευδαργύρου.