Μελέτη χημικής απόθεσης από ατμό υμενίων διοξειδίου του κασσίτερου - Πελωριάδη, Κωνσταντίνα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ), 2018)
Στην παρούσα διπλωματική εργασία εξετάζεται η απόθεση λεπτών υμενίων διοξειδίου του κασσιτέρου (SnO2), με και χωρίς εμπλουτισμό με οξείδιο του ερβίου (Er2O3), πάνω σε επιλεγμένα υποστρώματα με την μέθοδο της Χημικής Απόθεσης από Ατμό (ΧΑΑ). Παράλληλα, μελετάται η μορφή της απόθεσης αποκλειστικά οξειδίου του ερβίου.