Μέτρηση της κατακόρυφης κατανομής αερολυμάτων PM10 με τη χρήση αερομεταφερόμενου αισθητήρα UAV και τεχνικής Lidar - Μαλανδράκης, Ευτύχιος - Άγγελος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Τομέας Φυσικής, 2018)
Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η μελέτη της κατακόρυφης κατανομής των ατμοσφαιρικών ρύπων PM10, καθ' ύψος της ατμόσφαιρας με τη χρήση UAV (drone) και τη σύγκριση αυτών των δεδομένων με τις μετρήσεις του σταθμού Lidar του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου