Διερευνώντας την ταυτότητα του τόπου: Συνέπεια και αντιφάσεις στο πολιτισμικό τοπίο της Σπάρτης - Μπουλουγούρα, Κατερίνα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2018)
Η παρούσα εργασία αποτελεί μια προσπάθεια συνθετικής ανάγνωσης και συγχρόνως ανάδειξης της πολιτιστικής και πολιτισμικής ταυτότητας της πόλης της Σπάρτης.