Έξυπνος πολιτιστικός τουρισμός και νησιωτικές περιοχές: ανάπτυξη τρισδιάστατης διαδραστικής εφαρμογής - Τσάνταλης, Σαράντης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών. Τομέας Γεωγραφίας και Περιφερειακού Σχεδιασμού, 2018)
Έξυπνη πόλη και έξυπνος πολιτιστικός τουρισμός, δημιουργία τρισδιάστατης διαδραστικής εφαρμογής για προώθηση πολιτιστικού τουριστικού προορισμού