Αριθμητική μοντελοποίηση και ανάλυση της ροής σε ρυθμιστική βαλβίδα τύπου έδρας (globe) με χρήση του λογισμικού OpenFOAM - Χουλιαράς, Λευτέρης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Ρευστών, 2018)
Η διπλωματική αφορά την αρηθμιτική προσωμοίωση της ροής σε μια δισκοβαλβίδα με χρήση ελεύθερου λογισμικού OpenFOAM. Σκοπός είναι η παραγωγή της χαρακτηριστικής καμπύλης λειτουργείας και η μελέτη για σπηλαίωση