Ανασχεδιασμός διαδικασιών σε εταιρεία παραγωγής επιπλων και κατασκευών απο ξύλο - Γιαννόπουλος, Μιχαήλ Νεκτάριος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας. Εργαστήριο Οργάνωσης Παραγωγής, 2018)
Η μοντελοποίση των διαδικασιών, ο εντοπισμός μειονεκτήματων και ο ανασχεδιασμός τους σε διαδικασίες παραγωγής επίπλων και κατασκευών απο ξύλο.