Επεξεργασία υγρών αποβλήτων μονάδας παραγωγής βιοαιθανόλης - Ορφανίδης, Γεώργιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Χημικών Επιστημών (I), 2018)
Η παρούσα διπλωματική εργασία ασχολήθηκε με το χαρακτηρισμό και την επεξεργασία των υγρών αποβλήτων που δημιουργούνται κατά τη βιομετατροπή προδιαλεγμένων και προξηραμένων οικιακών βιοαποβλήτων σε αιθανόλη στην πρότυπη μονάδα παραγωγής αιθανόλης που λειτουργεί στη Μονάδα Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.