Οι υπόγειες διαβάσεις ως τόπος μετασχηματισμού - Μπορουτζή, Στέλλα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2017)
Η μετάβαση μέσω μιας υπόγειας διάβασης από το ένα σημείο της πόλης στο άλλο εμπεριέχει κάποια χωρικά χαρακτηριστικά που αποτελούν μετασχηματισμό.