Σ' αγαπάω να της λες - Φεμινιστική περιπλάνηση στον δημόσιο χώρο των Εξαρχείων - Βούλγαρη, Κατερίνα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2018)
Ερωτηματολόγιο στο οποίο θα βασιστεί η διπλωματική μου εργασία στο ΔΠΜΣ "Σχεδιασμός - Χώρος - Πολιτισμός" των Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Η έρευνα θα αφορά τα Εξάρχεια ως παράδειγμα έμφυλης προβληματικής, ανεκτικότητας, πολυσυλλεκτικότητας μέσω του δημόσιου χώρου. Ποιά είναι η οπτική του φύλου μέσα στο δημόσιο χώρο; Με ποιους τρόπους η συγκρότηση και η ερμηνεία του αστικού χώρου ενσωματώνει και αναπαράγει αντιλήψεις για τη γυναικεία σεξουαλικότητα, το φύλο, το σώμα, τα κοινωνικά στερεότυπα; Στους φανταστικούς, φαντασιακούς, συμβολικούς, αλλά και τόσο υλικούς χώρους, θα αναζητήσω μεθόδους και θεωρητικά εργαλεία για να διερευνήσω και να συνδέσω φεμινιστικές χωρικότητες, επαναπροσδιορίζοντας τα κριτήρια με τα οποία οι γυναίκες βιώνουν, κατανοούν και (αντι)δρούν στον ευμετάβλητο και πολιτικοποιημένο δημόσιο χώρο των Εξαρχείων.