[ΑΝΑ]ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ: μια χωρική εμπειρία μνήμης - Pasia, Marina (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2018)
Το σύνορο είναι ταυτόχρονα απάντηση και ερώτημα… Αποτελεί απάντηση στη σύγκρουση, γίνεται ερώτημα στην υπέρβαση και απαντά ξανά με φραγμό. Η ύπαρξή του ανοίγει το ζήτημα των ορατών και αόρατων διασχίσεων, ενός ορατού και αόρατου τείχους...