Evaluation of seismic adequacy and reinforcement of an existing buinding based on KAN.EPE. - Αγγελή, Κωνσταντίνα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής. Εργαστήριο Οπλισμένου Σκυροδέματος, 2018)
Αποτίμηση της σεισμικής συμπεριφοράς ενός υφιστάμενου κτιρίου από οπλισμένο σκυρόδεμα,σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Ελληνικού Κανονισμού Επεμβάσεων.(ΚΑΝ.ΕΠΕ.) Εκτίμηση της φέρουσας ικανότητάς του και διερεύνηση της ανάγκης ή όχι ενίσχυσής του,με χρήση της μεθόδου της στατικής ανελαστικής ανάλυσης(pushover),μέσω του λογισμικού ETABS 2015.