Υπολογιστική διερεύνηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ διδύμων βαθιών σηραγγών μέσω τριδιάστατων αναλύσεων - Δαμηλάκη, Αλίκη - Γεωργία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, 2018)
Οι σήραγγες αποτελούν τεχνικά έργα με αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας και λειτουργικότητας. Ειδικότερα στην περίπτωση που εφαρμόζεται διάνοιξη δίδυμης σήραγγας, η αλληλεπίδραση των δυο κλάδων αποτελεί ένα σύνθετο φαινόμενο το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει ο μελετητής μηχανικός κατά το στάδιο του σχεδιασμού του έργου.