Διαχείριση κερδών στον κλάδο τροφίμων - Δήμου, Λεωνίδας (Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2018)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία, έχει ως στόχο την ανάλυση του κλάδου τροφίμου στην περίοδο της κρίσης, στα κύρια διαρθωτικά στοιχεία, για τα χρόνια από το 2009 εώς 2015. Στόχος είναι να αναλυθούν γενικά πως επηρεάστηκαν οι εταιρείες του κλάδου από την κρίση και πως αξιοποιήθηκαν τα καθαρά κέρδη που είχανε κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα.