Σχεδιασμός, μελέτη και επιφανειακή κατεργασία ανοδίωσης δισκοβραχίονα αγωνιστικού ποδηλάτου από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου 7075-Τ651. - Βουρλιωτάκης, Νικόλαος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών, 2018)
Στη συγκεκριμένη εργασία σχεδιάστηκε εξ αρχής δισκοβραχίονας αγωνιστικού ποδηλάτου. Χρησιμοποιήθηκε το σχεδιαστικό πρόγραμμα ΝΧ Siemens 11.0. Ο δισκοβραχίονας σχεδιάστηκε με στόχο την αγωνιστική εφαργμογή. Πραγματοποιήθηκε ανάλυση με πεπερασμένα στοιχεία και συγκρίθηκαν τα αποτελέσματα με τα εμπορικά μοντέλα της αγοράς. Για επιφανειακή προστασία, προτάθηκε ανοδίωση με συγκεκριμένο λουτρό.