Διερεύνηση & Επιχειρηματολογία στην Ομαδική Λήψη Αποφάσεων - Θεοφάνης, Δημήτρης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2018)
Διερεύνηση & Επιχειρηματολογία στην Ομαδική Λήψη Απόφασης