ΔΙαδικτυακά και άλλα Ψηφιακά Εργαλεία στη Διδασκαλία της Τεχνολογίας - Κουράκος, Νικόλαος (Σχολή Χημικών Μηχανικών, 2018)
Κεφάλαιο 0: Δίνεται μία συνοπτική περιγραφή του σημείου εκκίνησης της παρούσης διατριβής. Παρουσιάζεται το ιστορικό αλλά και το τωρινό πλαίσιο της Εκπαίδευσης μέσα από τα κύματα των τεχνολογικών επαναστάσεων.