Υγιεινή και ασφάλεια κατά τον δεξαμενισμό και επισκευή τάνκερ από την πλευρά του τεχνικού ασφαλείας - Αγγελίδης, Βλάσιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Θαλάσσιων Κατασκευών, 2017)
Η διπλωματική εργασία ασχολείται με τις διαδικασίες υγιεινής και ασφάλειας κατά την διάρκεια επισκευής και δεξαμενισμού τάνκερ από την πλευρά του τεχνικού ασφαλείας. Εργασίες σε κλειστούς χώρους, θερμές εργασίες, εργασίες σε ύψος και τυχόντες άλλους κινδύνους.