Εύρωστος μη-γραμμικός έλεγχος μηχανικών καταπονήσεων - Πουλιανίτης-Ζαγκλαβάρας, Θεόδωρος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2017)
Η παρούσα εργασία περιλαμβάνει την προσομοίωση λειτουργίας εύρωστου μη-γραμμικού ελεγκτή ανεμογεννήτριας μεταβλητών στροφών.