Μέθοδοι εφαρμογής φορτίσεων κοντινού πεδίου στη χρονική δυναμική ανάλυση κτιρίων. - Κανάκη, Σοφία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής. Εργαστήριο Αντισεισμικής Τεχνολογίας, 2018)
Στην παρούσα μεταπτυχιακή εργασία εξετάζεται μία εναλλακτική μέθοδος εφαρμογής φορτίσεων κοντινού πεδίου στη χρονική δυναμική ανάλυση κτιρίων. Προσδιορίζεται και απομονώνεται ένα αντιπροσωπευτικό τμήμα της παλμικής χρονοϊστορίας και αξιολογείται σε σχέση με το σύνολο της σεισμικής διέγερσης.