Διερεύνηση Θεμάτων Ενεργειακής Κάλυψης Ελληνικών Νησιών με Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο - Καλογιάννης, Σταμάτιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, 2017)
Στην παρουσα διπλωματικη εργασια προτεινεται η ενεργειακη καλυψη των αναγκων των ελληνικων νησιων με κινητες κρυογενικες δεξαμενες και υπολογιζεται ο χρονος εξαντλησης του καυσιμου που μεταφερουν αναλογα με τον αριθμο των κατοικων του καθε νησιου