“Ανάλυση βλάβης στα απάρτια στροβιλοκινητήρα Τ-53 : «First stage gas producer liner» και «Second stage power turbine nozzle assembly» με Καταστροφικές (DI) και Μη Καταστροφικές (NDI) μεθόδους” - Δασκαλόπουλος, Ιωάννης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Τεχνολογίας των Κατεργασιών, 2017)
“Ανάλυση βλάβης στα απάρτια στροβιλοκινητήρα Τ-53 : «First stage gas producer liner» και «Second stage power turbine nozzle assembly» με Καταστροφικές (DI) και Μη Καταστροφικές (NDI) μεθόδους”