Συμβολή των τοιχοπληρώσεων στην ανελαστική απόκριση πολυώροφου κτιρίου - Μεταλλινός, Νικόλαος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής, 2017)
Συμβολή των τοιχολπληρώσεων στην ανελαστική απόκριση πολυώροφου κτιρίου. Μέθοδος pUSHO-OVER και σύγκριση αποτελεσμάτων 4όροφης κατασκευής με και χωρίς τοιχοπληρώσεις