Συν-κοινωνούντα δοχεία: επανάχρηση σύγχρονων κτιρίων γραφείων σε κοινωνική κατοικία στην λεωφόρο Συγγρού - Μπαλτά, Ασπασία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2017)
Στόχος της διπλωματικής μας ήταν η πειραματική προσέγγιση ενεργοποίησης και σχεδιασμού χρησιμοποιώντας σαν οικόπεδο το συνεχώς αυξανόμενο νέο κτηριακό απόθεμα της Αθήνας. Για τον συγκεκριμένο λόγο , επιλέγουμε να ασχοληθούμε με ζητήματα επανάχρησης σε σύγχρονα κτήρια γραφείων , και σαν χρήση προτείνουμε αυτή της κοινωνικής κατοικίας, αναγνωρίζοντας την στεγαστική κρίση σαν ένα επιπλέον ζήτημα προς διαχείριση στην Αθήνα της κρίσης. Τέλος, η απόπειρα επαναπροσδιορισμού του συμβολισμού που κτίρια με οικονομική/εμπορική χρήση φέρουν, και η μετατροπή του σε έναν εκ νέου συμβολισμό, αποτέλεσε την κύρια σχεδιαστική μας προσέγγιση στο θέμα.