Σχεδιάζοντας ανάμεσα στην πόλη και τη θάλασσα - Χρυσίνα, Στέλλα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2017)
Αντικείμενο αυτής της εργασίας ήταν η μελέτη της περιοχής μεταξύ των εκβολών του Κηφισού και του Ιλισού, στο Φαληρικό Όρμο, με αποτέλεσμα την πρόταση ενός "αστικού" υγροβιότοπου. Η έρευνα επικεντρώθηκε στη μεθοδολογία του σχεδιασμού. Αξιοποιώντας παραμέτρους που προκύπτουν από τα προβλήματα και τον χαρακτήρα της περιοχής, όπως για παράδειγμα η απομόνωση της από τον αστικό ιστό και τις γύρω γειτονιές, η γειτνίαση με σημαντικά τοπόσημα της Αθήνας, τα προβλήματα των πλημμυρών, οι κλιματικές συνθήκες και η σημασία της περιοχής για την ορνιθοπανίδα. Όλα τα παραπάνω ουσιαστικά αφορούν μια περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στην πόλη και στη θάλασσα. Σαν απάντηση σε όλα τα παραπάνω, βασικές κατευθύνσεις του σχεδιασμού, ήταν η επανασύνδεση της περιοχής με τον αστικό ιστό και η αξιοποίηση φυσικών μηχανισμών. Έγινε μια προσπάθεια για μια πιο ήπια παρέμβαση, που βασίζεται, όσο το δυνατόν, στην φυσική εξέλιξη του τοπίου. Μελετήθηκαν αρκετά, στοιχεία που αφορούν την κατασκευή ενός τέτοιου τοπίου, με στόχο έναν σχεδιασμό που θα είναι ανοιχτός σε διάφορα επιστημονικά πεδία. Παράλληλα έγινε μια προσπάθεια, αυτές οι πληροφορίες της κατασκευής του τοπίου να ανατροφοδοτήσουν το σχεδιασμό. Μέσα από τον συγκερασμό όλων αυτών των στοιχείων, ήταν σημαντικό να αποδοθεί ένα νέο περιεχόμενο σε αυτή την περιοχή, ανάμεσα στην πόλη και στη θάλασσα, με αυτό τόσο μεγάλο εύρος, που όμως αυτή τη στιγμή δίνει την εντύπωση του κενού. Τελικός στόχος ήταν η ισορροπία ανθρωπογενούς και φυσικού και κατ' επέκταση η ισορροπημένη συνύπαρξη ανθρώπου και "άγριας" ζωής.