Σχεδιασμός Αθλητικού Κέντρου από Μεταλλική Κατασκευή - Βασιλείου, Νικόλαος - Αριστείδης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, 2018)
Αντικείμενο μελέτης αποτελεί ο σχεδιασμός και η διαστασιολόγηση μεταλλικής κατασκευής ενός μοντέρνου αθλητικού κέντρου, το οποίο θα στεγάζει πολλά και διαφορετικά γήπεδα προπονητικού χαρακτήρα. Οι συνολικές διαστάσεις του είναι 140m πλάτος και 100m μήκος. Στο μεγαλύτερο μέρος του εκτείνεται ποδοσφαιρικό γήπεδο επαγγελματικών διαστάσεων ενώ ο υπόλοιπος χώρος αποτελείται από γήπεδα μπάσκετ, ποδόσφαιρου σάλας, πισίνες, γυμναστήριο και γραφεία. Με βάση το αρχιτεκτονικό σχέδιο και την διάταξη των γηπέδων, η κατασκευή που σχεδιάστηκε αποτελείται από δύο κυλινδρικά στέγαστρα πλάτους 70m και μήκους 100m