Ανάλυση και υλοποίηση ενός RF PLL frequency synthesizer - Ούστογλου, Κωνσταντίνος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής, 2017)
Στην παρούσα εργασία γίνεται ανάλυση, σχεδίαση και κατασκευή ενός PLL frequency synthesizer για παραγωγή σήματος συχνότητας 1GHz, με ιδιαίτερη έμφαση στην επίτευξη χαμηλού θορύβου φάσης στην έξοδο.