Τρισδιάστατη αριθμητική ανάλυση της κινηματικής αλληλεπίδρασης πασσάλου-εδάφους με την μέθοδο των πεπερασμένων στοιχείων - Κόσμος, Κωνσταντίνος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Γεωτεχνικής, 2017)
Τρισδιάτατη αριθμητική ανάλυση της κινηματικής αλληλεπίδρασης π0ασσάλου-εδάφους με την μέθοδο των πεπερασμένων στοιχείων και ανάπτυξη σχέσεων για την εκτίμηση των κινηματικών ροπών στην κεφαλή του πασσάλου και στην διεπιφάνεια των εδαφικών στρωμάτων.