LoRa management platform - Ποταμιάς, Μιχαήλ (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής, 2017)
H παρούσα εργασία έχει ως αντικείμενο της την ανάπτυξη ενός Internet of Things συστήματος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία LoRa. Στα πλαίσια της υλοποίησης επιτυγχάνεται η αμφίδρομη επικοινωνία του κεντρικού συστήματος με τις τερματικές συσκευές, πραγματοποιείται αποθήκευση και γραφική απεικόνιση των μετρήσεων και αναπτύσσεται Web Interface για την διαχείριση του συστήματος. (el)